ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΟΝΤΖΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ Προγνωστικά

*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κάλιαρι – Μόντσα 1-1

ΜΟΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-2) της Τζένοα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Πεσίνα (8′) και Μότα (18′), προτού ισοφαρίσουν οι Γκούντμουντσον (52′) και Βιτίνια (68′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαλντίνι στο 79′.

Μπήκε με άγριες διαθέσεις στο “Luigi Ferraris”, προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και έκανε το 2-0 με εκπληκτικό βολ πλανέ του Μότα που, σίγουρα, θα είναι υποψήφιο για γκολ της σεζόν. Λίγο αργότερα η Μόντσα είχε και δοκάρι για το 3-0.

Δεν ξεκίνησε καλά το δεύτερο ημίχρονο, λίγο έλειψε η Τζένοα να ανατρέψει τα δεδομένα στην αναμέτρηση, προτού ο Μαλντίνι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με κοντινή προβολή. Επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών για το συγκρότημα του Παλαντίνο, ο οποίος αποτελεί νούμερο ένα στόχο της Λάτσιο μετά και την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι.

Τρίτη νίκη για τους “μπιανκορόσι” σε τέσσερις αγωνιστικές, γνώρισαν μία ήττα σε επτά αγωνιστικές από τη Ρόμα (4-1 εντός) στις 2 του μηνός. Στις δέκα τελευταίες εντός έδρας επικράτησαν μόνο των Τζένοα (1-0), Σασουόλο (1-0) και Μίλαν (4-2), στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο ο Γκαλιαρντίνι και δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG & over 4,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΑΛΙΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-2) της Σαλερνιτάνα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Λαπαντούλα (12′), Γκαετάνο (40′) και Σομουρόντοφ (51′), προτού μειώσουν οι Κάστανος (56′) και Ματζιόρε (58′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σομουρόντοφ (76′).

Άλλη μία βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Κάλιαρι. Μετά την άλωση του “Carlo Castellani”, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της πετώντας νοκ άουτ την Σαλερνιτάνα. Στα γκολ επέστρεψε μετά από δέκα αναμετρήσεις ο Λαπαντούλα, προτού ο Γκαετάνο κάνει το 2-0 σε μία γρήγορη αντεπίθεση.

Προσπάθησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν στο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, προτού βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Σομουρόντοφ πετυχαίνοντας ντοπιέτα. Αήττητοι σε τέσσερις αγωνιστικές οι Σαρδηνοί (2-2-0), συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς βρίσκονται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μακριά από το σπίτι τους πανηγύρισαν μόλις μία νίκη σε 14 αγωνιστικές: Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες με διαφορά γκολ 9-25. Έχουν πετύχει 12 από τα συνολικά 29 γκολ στο τελευταίο διάστημα των αναμετρήσεων τους στη Σέριε Α (75′ – 90′). Οι Μίνα και Γκαετάνο τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν Λαπαντούλα και Σομουρόντοφ.

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img