ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΕΤΣ – ΚΛΕΡΜΟΝ Προγνωστικά

25η αγωνιστική

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Κλερμόν – Μετς 0-1

*Στο κύπελλο: Μετς – Κλερμόν 1-1

ΜΕΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Ναντ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Μικαουτάντζε στο 58′ και δυο λεπτά αργότερα ο Ουντόλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Μετς, μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στα οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και εννέα ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι φιλοξενήθηκε από τη Ναντ, από την έδρα της οποίας έφυγε με το διπλό, μετά και το τελικό 0-2.

Κακό ποιοτικά το μεταξύ τους πρώτο ημίχρονο και χωρίς τη μεγάλη φάση. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως, η ίδια ήταν αρκετά επιθετική και μέσα σε διάστημα δυο λεπτών σκόραρε δις, παίρνοντας σαφές προβάδισμα. Στην πορεία είχε μάλιστα ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα, παρότι αυτά δεν ήρθαν ποτέ δεν επηρέασαν όμως.

Βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, διατηρείται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, ούσα στο +3 από την ουραγό και στο -5 από τη ζώνη της παραμονής. Έμεινε με άδεια χέρια και στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, στα τρία εκ των οποίων δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Γνώριμες οι απουσίες των Ισμαέλ Τραορέ, Κέβιν Εντοράμ και Αμπλί Γιάλλοου, καθώς όλοι τους είναι τραυματίες.

Μετς Στατιστικά

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΚΛΕΡΜΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-5 από τη Μαρσέιγ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 23ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Μπουτομπά στο 53′, στην πορεία δέχθηκε ακόμη τέσσερα τέρματα (59′, 67′, 80′, 90’+2).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για έκτο σερί ματς στο πρωτάθλημα η Κλερμόν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πασκάλ Γκαστιέν υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ, κόντρα στην οποία γνώρισε το διασυρμό με 1-5.

Πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στα μέσα του ημιχρόνου, όμως έστω και προσωρινά ισοφάρισε με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Στην πορεία όμως παραδόθηκε εξ ολοκλήρου στην ανωτερότητα των Μασσαλών και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Τρίτη ήττα σε αυτό το σερί που έχει φτιάξει, έχοντας παράλληλα και ισάριθμες ισοπαλίες, οπότε και παραμένει σταθερά ουραγός στην κατάταξη, ούσα στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία είναι ακριβώς από πάνω της. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν και πάλι τόσο ο Μαξιμιλιάνο Κάουφρις που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του, όσο και οι Γκρέτζον Κιέι και Ζερεμί Μπελά. Παραμένει εκτός ο Μαξίμ Γκοναλόν, που υπέστη διάσειση.

Κλερμόν Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img