ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΑΙΝΤΖ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντάρμσταντ – Μάιντς 0-0

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΑΪΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με τη Λειψία.

Έχοντας την τύχη με το μέρος της και ως απόλυτο MVP τον τερματοφύλακα Τζέντνερ που κατέγραψε εννέα αποκρούσεις, αποσοβώντας παράλληλα 2.58 γκολ, η Μάιντς κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της καταιγιστικής Λειψίας που πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της.

Παράλληλα έδωσε συνέχεια στην σπουδαία νίκη επί της Μπόχουμ (2-0 εντός) μία εβδομάδα νωρίτερα που αποτελεί τη μοναδική σε πέντε αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες). Οι “κόκκινοι” ηττήθηκαν μία φορά στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με την Ντάρμσταντ στην Μπουντεσλίγκα (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες): Τον Μάριο 2017 εκτός έδρας με 2-1.

“Ανυπομονούμε για τη μάχη παραμονής με την Ντάρμσταντ, περιμένουμε να έχει ένταση”, είπε ο προπονητής Χένρικσεν. Ο Κορ εξέτισε την ποινή τιμωρίας του, αλλά δεν αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

ΜΑΪΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 15/18 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Χόφμαν (29′, 48′), απάντησαν οι Σκάρκε (62′) και Βίλχελμσον (76′).

Δεν πτοήθηκε απ’ το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αντεπιτέθηκε “κλέβοντας” τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μπόχουμ βάζοντας, παράλληλα, τέλος σε αρνητικό σερί τριών ηττών.

Ζωντανή βαθμολογικά για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού παρέμεινε η Ντάρμσταντ, σήμερα δίνει την κρισιμότερη μάχη της σεζόν στην έδρα της 16ης Μάιντς απ’ την οποία απέχει έξι βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη σε 20 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο συγκέντρωσε μόλις επτά βαθμούς.

Πανηγύρισε την τελευταία επί της Άουγκσμπουργκ (2-1 εκτός) στις 7 Οκτωβρίου. “Έχουμε αποδείξει πως πιστεύουμε στην παραμονή”, είπε ο προπονητής Λίμπερκνεχτ. Εξέτισε ο Φράνιτς, τη θέση του πήρε ο Γκιάσουλα.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δέχτηκε γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img