ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ Προγνωστικά

* 29η αγωνιστική.

* Τελευταία νίκη της Μαγιόρκα επί της Γρανάδα ήταν το 2013 εκτός. Εντός δεν την έχει νικήσει την τελευταία 20ετία.

* G/G οι 5/6 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 4 πιο πρόσφατες με over 2,5.

* Πρώτος γύρος: Γρανάδα-Μαγιόρκα 3-2 (27/08).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα εκτός από το γκολ του Γιαμάλ στο 73’. Η Μπαρτσελόνα έχασε και πέναλτι με τον Γκιντογάν στο 24’, το έπιασε ο γκολκίπερ Ράικοβιτς.

Στάθηκε όσο καλύτερα μπόρεσε στο “Μονζουίκ”, δεν άξιζε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πέρα από το χαμένο πέναλτι, η Μπαρτσελόνα είχε και δοκάρι λίγο πριν το γκολ της, γενικά έκανε μια πλήρη εμφάνιση απέναντι στην ίδια που αφοσιώθηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και δεν παρουσίασε την παραμικρή φιλοδοξία επιθετικά.

Αναμενόμενη ήττα, δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που αλλάζει τον προγραμματισμό της. Πρωτίστως για να σωθεί άνετα και να μη βρεθεί ξανά σε άμεσο κίνδυνο, οφείλει να αξιοποιεί την έδρα της και περισσότερο σε τέτοια παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο. Με τη Γρανάδα δεν υπάρχει άλλο αποδεκτό αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, η αντίπαλος είναι σε κακή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και αυτό οφείλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Στο μυαλό πάντα και ο επερχόμενος τελικός του κυπέλλου, ο οποίος πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ο Αγίρε ωστόσο έχει σχεδόν απαγορεύσει στους παίκτες του να ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι, θέλει να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στο εκάστοτε επόμενο παιχνίδι, διότι υπάρχει και ο επίσης σημαντικός στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

“Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Θα είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουμε πως είμαστε πολύ καλύτεροι επειδή βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία και θα παίξουμε στον τελικό κυπέλλου. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, η Γρανάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, έχει σπουδαίους παίκτες και έκανε κάποια πολύ καλά παιχνίδια όπως εκείνο με την Μπαρτσελόνα” ανέφερε ο Αγίρε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Σάμου Κόστα, εξέτισε ο Μασκαρέλ. Παραμένει εκτός ο στόπερ Βάλιεντ, επιστρέφει από τραυματισμό ο δεξιός μπακ Μαφέο.

Μαγιόρκα Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5, τρέχει μίνι σερί με 2 under 1,5.

* Έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταίας εντός έδρας, G/G τα 2/3.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε 2-3 με ανατροπή εντός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δύο φορές προηγήθηκε με τον Ουζούνι (21’ πεν., 45’+1), την πρώτη φορά ισοφαρίστηκε από τον Σαντίκ (33’), τη δεύτερη δέχτηκε την ολική ανατροπή από τους Λε Νορμάν (80’) και Σίλβα (85’).

Είχε την εικόνα παραιτημένης ομάδας από ένα σημείο και μετά κόντρα στους Βάσκους. Το πάλεψε μέχρι και το 2-2, παρ’ όλο που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο φαινόταν πως θα ισοφαριστεί, όταν συνέβη αυτό, έμοιαζε σαν να περίμενε μοιρολατρικά και το τρίτο γκολ των αντιπάλων, οι οποίοι κυριαρχούσαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον ανήκει στην κατηγορία της Αλμερία, ασχέτως αν έχει πολύ περισσότερους βαθμούς. Δεν κυνηγάει καν το θαύμα, είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στην Πριμέρα και σύντομα θα ξεκινήσει να κοιτάζει την επόμενη μέρα, όπως έκανε η έτερη ομάδα της Ανδαλουσίας. Ασχέτως αυτού, ο Μεδίνα φαίνεται πως παίζει τη θέση του στη Μαγιόρκα, πιθανή νέα ήττα θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, ως μια ακόμα αποτυχημένη επιλογή για τον πάγκο.

Ωστόσο ο κόσμος δεν τα βάζει ούτε με τον προπονητή, ούτε με τους παίκτες αλλά με αυτούς που είναι οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού. Η διοίκηση είναι πρώτη στο κάδρο των αποδοκιμασιών των οπαδών, καταλογίζουν στους Κινέζους ότι έχουν στήσει τον οργανισμό με λάθος τρόπο και λάθος ανθρώπους ενώ δεν παραλείπουν να τους επικρίνουν και για τη μεγαλομανία που επέδειξαν ξοδεύοντας χρήματα που πήγαν εντελώς χαμένα.

Αισιόδοξος από τη φύση του δήλωσε ο κόουτς απαντώντας στις ερωτήσεις για πιθανή απομάκρυνσή του. “Εγώ έχω τις δυνάμεις, την όρεξη και την πίστη πως μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα” σημείωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος όμως δεν μπορεί να πείσει σχεδόν κανέναν να συμμεριστεί την οπτική του. Σίγουρα πάντως δεν το έχει καταφέρει με τους παίκτες του με βάση την εικόνα και στο τελευταίο ματς…

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img