ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΟΥΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Προγνωστικά

* 27η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Λούτον μετρά τρεις σερί και 9/11 εντός έδρας νίκες επί της Άστον Βίλα.

* Στον 1ο γύρο (29/10): Άστον Βίλα – Λούτον 3-1

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-6) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χάαλαντ σκόραρε 5 φορές για την Σίτι (3’, 18’, 40’, 55’, 58’) διαμορφώνοντας το 0-3 και το 2-5. Ο Κλαρκ (45’, 52’) μείωσε σε 2-3 για τη Λούτον και ο Κόβασιτς (72’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αφελής, ως “αυτοκτονική” η τακτική προσέγγιση των “χάτερς” στην φιλοξενία της πρωταθλήτριας την περασμένη Τρίτη. Έπαιξαν ψηλά τις γραμμές τους, ξεχαρβαλώθηκε η άμυνά τους από το κάθετο παιχνίδι του Ντε Μπρούινε και τα στόπερ τους δεν είχαν λύση για την ταχύτητα και τον όγκο του Χάαλαντ.

Γνώρισαν 4η διαδοχική ήττα μετά τις τρεις αποτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ και στα 5 τελευταία παιχνίδια τους έχουν δεχθεί 19 γκολ! Ενδεχομένως υπερτίμησαν τις δυνάμεις τους μετά τον δυνατό ενάμιση μήνα που προηγήθηκε και οφείλουν να αναθεωρήσουν για να μην ανοίξει επικίνδυνα η ψαλίδα (-4) από τις θέσεις παραμονής.

Προηγήθηκαν στο 4-1 του Άνφιλντ την προηγούμενη Τετάρτη, σκόραραν για 13ο διαδοχικό παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, που αποτελεί το 2ο καλύτερο ενεργό σερί στη λίγκα. Επιπλέον βρήκαν δίχτυα στα 12/13 εντός έδρας της λίγκας.

12/35 γκολ τους στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν έρθει από κεφαλιές, είναι το υψηλότερο ποσοστό όλων και το 2ο καλύτερο συνολικά, πίσω μόνο από τα 13 της Άρσεναλ.

Μεγαλώνει διαρκώς το απουσιολόγιο του κόουτς Έντουαρντς, νέα απουσία αυτή του βασικού στόπερ Όσο. Δύσκολα θα προλάβει ο έτερος βασικός στόπερ Μπελ που τραυματίστηκε την Τρίτη, εκτός ο, 18χρονος αντικαταστάτης του, Τζόνσον, λόγω ίωσης.

Στη λίστα των μακροχρόνια απόντων προστέθηκε ο Ποτς (αρ. μπακ), πλάι στους Λόκιερ (στόπερ), Άντερσεν (στόπερ), Νακάμπα (μέσος), Μπράουν (μέσος).

Ερωτηματικά ο θηριώδης φορ Αντεμπάγιο κι ο χρήσιμος Λοκόνγκα (μέσος) που έχασαν τα προηγούμενα ματς, επιστρέφει όμως ο Καμπορέ (δεξί μπακ) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ως δανεικός από τη Μαν. Σίτι.

ΛΟΥΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-2) επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Γουότκινς (4’), Λουίζ (29’, 39’) έκαναν το 3-0, οι Νιακατέ (45+5’), Γκιμπς-Γουάιτ (48’) μείωσαν για την Φόρεστ και ο Μπέιλι (61’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Back to back νίκες με καλές εμφανίσεις για τους “villans”, με τις οποίες εδραιώθηκαν εντός 4αδας, ισχυροποίησαν την υποψηφιότητά τους για το επόμενο Champions League.

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησαν της Φόρεστ το περασμένο Σάββατο, βρήκαν έναν αντίπαλο με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και με ποιοτικές συνεργασίες από το δεξί άκρο πέτυχαν δύο πανέμορφα γκολ. Ο Λουίζ πετάχτηκε ανάμεσα στα αδρανή στόπερ για το 3-0, το οποίο μάλλον χαλάρωσε την ομάδα του Έμερι. Η μείωση από κόρνερ αρχικά και σε κάθετη ροή αγώνα μετά την ανάπαυλα την έβαλε ξανά σε εγρήγορση και η διαχείριση του τελευταίου ημιώρου ήταν ελεγχόμενη.

Τα 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε ο Γουότκινς που άνοιξε το σκορ και οι 24 συνεισφορές του (G/A) είναι οι περισσότερες στη λίγκα!

Με τα τρία γκολ στο 1ο ημίχρονο του περασμένου Σαββάτου η Βίλα έφτασε τα 27 στην σεζόν πριν την ανάπαυλα, που είναι η #1 επίδοση στη λίγκα.

Ισχυρή η παράδοση απέναντι σε νεοφερμένες ομάδες της κατηγορίας, με σερί 7-1-0, κέρδισε τα δύο τελευταία εκτός έδρας με 8-1 συνολικό σκορ.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Κόνσα (στόπερ/μπακ) επιστρέφει σε αποστολή μετά από ένα μήνα, μέσα και ο Τόρες (στόπερ) που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το προηγούμενο ματς. Αμφότεροι θα περάσουν τεστ ετοιμότητας σήμερα.

Προοδεύει η αποθεραπεία του Ντουράν (φορ), αλλά παραμένει εκτός μαζί με τον Κάρλος (στόπερ) και τους μακροχρόνια τραυματίες Μινγκς (στόπερ), Καμαρά (μέσος), Μπουενδία (μέσος).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img