ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΕΙΨΙΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντάρμσταντ – Λειψία 1-3

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Λειψία κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με Βινίσιους (65′), απάντησε ο Ορμπάν τρία λεπτά αργότερα.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κάτω του μετρίου εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, πληρώνοντας τις πολλές και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες της στο “Santiago Bernabeu” μεσοβδόμαδα. Οριακός αποκλεισμός από τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λειψία που, πλέον, στρέφει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον της στην Μπουντεσλίγκα. Την προηγούμενη βδομάδα άλωσε την έδρα της Μπόχουμ (4-1) και διατηρήθηκε στο -1 από την 4η Ντόρτμουντ.

Οι “κόκκινοι ταύροι” επικράτησαν της Ντάρμσταντ στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις με διαφορά γκολ 9-1. Δεν έχουν ηττηθεί σε καμία από τις 30 αγωνιστικές που έδωσαν κόντρα σε νεοφερμένες ομάδες (27 νίκες, τρεις ισοπαλίες), πανηγυρίζοντας το “τρίποντο” στις 14 τελευταίες. Επιστρέφει στην αποστολή του Ρόζε ο Σλάγκερ, δεν υπολογίζεται ο Κλόστερμαν.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (6-0) από την Άουγκσμπουργκ. Σκόραραν οι Τιτζ (2′, 84′), Γένσεν (12′), Ντεμίροβιτς (20′, 29′) και Βάργκας (25′).

Δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του “Merck-Stadion am Böllenfalltor” η Ντάρμσταντ γνωρίζοντας τον διασυρμό από την Άουγκσμπουργκ. Απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε τόσο η αμυντική γραμμή, όσο ο τερματοφύλακας της. Τα “κρίνα” διατηρούνται στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα κι αγνοούν τη νίκη σε 17 αγωνιστικές (έξι ισοπαλίες, έντεκα ήττες).

Διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα αυτής με 58 γκολ και βρίσκονται στο -4 από την Κολωνία και τη 16η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. “Έχουμε μπροστά μας μία τεράστια πρόκληση, η Λειψία δεν έχει αδυναμίες”, είπε ο προπονητής Λίμπερκνεχτ. Για άλλη μία φορά αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μία κίτρινη κάρτα μακριά από την τιμωρία τους βρίσκονται οι Γκιάσουλα, Μούλερ και Ζίμερμαν.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img