ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-2

*NG στα 5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 1,5 ημίχρονο στα 2/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Καραμπάγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Μπενζιά (26′) και Ζουνίνιο (45+2′). Απάντησαν ισάριθμες οι Βιρτς (70′) και Σικ (90+2′).

Σκούρα τα βρήκε η Λεβερκούζεν στο Μπακού απέναντι στην άκρως ανταγωνιστική Καραμπάγκ. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0, ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Σικ. Λίγο αργότερα με μία του Φρίμπονγκ έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξίφη στην “BayArena” την Πέμπτη (14/3) για τη ρεβάνς των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι “ασπιρίνες” διατηρήθηκαν αήττητες από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Μπουντεσλίγκα έχουν απολογισμό 20 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, την προηγούμενη βδομάδα άλωσαν την έδρα της Κολωνίας (2-0) χωρίς να φτάσουν σε υψηλή απόδοση.

Ενδιαφέρον έχει το στατιστικό που θέλει στις 15 τελευταίες αγωνιστικές της Λεβερκούζεν με τη Βόλφσμπουργκ να μην σημειώνεται άσσος! “Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, μετά το ταξίδι μας απ’ το Μπακού. Έχουμε αρκετούς φρέσκους ποδοσφαιριστές για να παρατάξουμε”, είπε ο προπονητής Τσάμπι Αλόνσο. Τη θέση του τιμωρημένου Φρίμπονγκ θα πάρει ο Τέλα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-2) από την Στουτγκάρδη. Δύο γκολ πέτυχε ο Γκιρασί (14′, 54′ πεν.) για τους φιλοξενούμενους, άλλο ένα ο Βάγκνομαν (77′). Ισοφάρισε προσωρινά ο Μέλε (50′) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Νμέτσα (83′).

Συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” (0-6-3) έδωσε η Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη βδομάδα, πετώντας άλλους τρεις βαθμούς με την Στουτγκάρδη στη “Volkswagen Arena”. Οι ποδοσφαιριστές της δεν κατάφεραν να σταματήσουν την επέλαση του Γκιρασί, υποχωρώντας ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι “λύκοι” παραμένουν δίχως νίκη στις επτά πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου (0-5-2). Μέσα στο 2024 μόνο η ουραγός Ντάρμσταντ έχει λιγότερους βαθμούς από αυτούς.

Συνεχίζει να παίζει το κεφάλι του ο Νίκο Κόβατς που έχει γνωρίσει έξι ήττες από τη Λεβερκούζεν στην Μπουντεσλίγκα ως προπονητής. Έχει χειρότερο απολογισμό μόνο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Τιμωρημένος είναι ο Μέλε, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Φίσερ στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής της Βόλφσμπουργκ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 8/12 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img