ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΑΝΣ – ΧΑΒΡΗ Προγνωστικά

28η αγωνιστική

*Αήττητη η Χάβρη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λανς, μετρώντας από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες. Τελευταία της ήττα, το Νοέμβριο του 2016, με 1-0, για το πρωτάθλημα.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Χάβρη – Λανς 0-0

ΛΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λιλ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (9′, 60′), για να μειώσει με τον Γουαχί στο 78ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται στο πρωτάθλημα η Λανς, μετά και το εντός 1-3 από τη Νις. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φρανκ Εζ δοκιμάστηκε στην έδρα της Λιλ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να δείξει απειλητική προς την αντίπαλη εστία, μέχρι και την ανάπαυλα, την ίδια ώρα που βρέθηκε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα. Κάτι που έγινε εν τέλει πράξη με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, γεγονός που έκανε πιο δύσκολο το έργο της στη συνέχεια. Βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι και προσπάθησε ακόμη και για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, που είναι και η τελευταία που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούσα παράλληλα στο -1 από την πρώτη πεντάδα. Αλώβητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, παίρνοντας το διπλό στις 3/4.

Εξέτισε την τιμωρία του ο Κουσάνοφ, ενώ επιστρέφουν και οι Γκραντί και Μασάδο, δίνοντας λύσεις στον προπονητή τους για το αμυντικό κομμάτι. Σταθερά εκτός μάχης ο Σαμπό.

Λανς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΧΑΒΡΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Μονπελιέ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 72′, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα οκτώ λεπτά αργότερα.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χάβρη, στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λούκα Έλσνερ υποδέχθηκε τη Μονπελιέ, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-2.

Σε γενικές γραμμές προβλημάτισε με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Είχε περισσότερο ρόλο θεατή στο πρώτο ημίχρονο, όμως άντεξε στις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια είχε την καλύτερη στιγμή της, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε κεφαλιά του Γιορίς, μετά από εκτέλεση φάουλ. Δεν έδειξε όμως κάτι άλλο επιθετικά, αντιθέτως δέχθηκε δυο τέρματα προς το φινάλε, “πληρώνοντας” και τα αμυντικά της κενά, για να μείνει με άδεια χέρια εν τέλει.

Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά και το εκτός 2-1 από την Κλερμόν, φτάνοντας παράλληλα τις έξι στις επτά τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία, ούσα για την ώρα στο +1 από την τελευταία τριάδα. Αγνοεί το διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (0-3-5).

“Το παιχνίδι δεν είναι περίπλοκο μόνο στα χαρτιά, αλλά θα είναι και στον αγωνιστικό χώρο. Στον πρώτο γύρο προκαλέσαμε πρόβλημα στη Λανς (0-0). Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε σωστά και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Χρειαζόμαστε βαθμούς και στόχος μας είναι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι απόψε”, δήλωσε ο κόουτς Έλσνερ.

Στη διάθεση του Έλσνερ για το αποψινό παιχνίδι είναι και πάλι οι Οπερί και Ταργκαλέν, με τον Λογκμπό να είναι ο μοναδικός απόντας.

Χάβρη Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img