ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΑΝΣ – ΝΙΣ Προγνωστικά

26η αγωνιστική

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Νις – Λανς 2-0

ΛΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μπρεστ, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Αγκιλάρ στο 32ο λεπτό.

Άφησε πίσω της τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με back to back νίκες απέναντι σε ομάδες που προέρχονταν από νικηφόρα σερί, μείωσε σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα που αποτελεί και φέτος το μεγάλο στόχο της σεζόν.

Δύσκολο το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην καλύτερη άμυνα της λίγκας, απέναντι σε μία Μπρεστ που είχε να ηττηθεί από τις 5 Νοεμβρίου!

Με τον κόουτς Εζ τιμωρημένο όμως, βρήκε τον τρόπο να περιορίσει τις αντίπαλες απειλές (0.90 – 0.74 xGoals) και ο δεξιός της μπακ/χαφ πέτυχε το καθοριστικό γκολ με το κεφάλι, στο “ριμπάουντ” από σέντρα που χτύπησε στο δοκάρι. Παθητικός ο ρόλος της (33% κατοχή) στο δεύτερο ημίχρονο, γλίτωσε την ισοφάριση με αρωγό το δοκάρι και τον κίπερ Σαμπά να πραγματοποιεί δύο καίριες επεμβάσεις.

Σημαντική η επιστροφή του Μεδίνα (στόπερ), διαθέσιμοι ξανά και οι χρήσιμοι αμυντικοί Χαϊνταρά, Τσάβεζ που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις.

Αντιθέτως, παραμένουν εκτός οι τραυματίας Μασάδο (αρ. μπακ), Σαμπό (μέσος) κι εκτός πλάνων οι Σιλά, Σισουμπά.

Λανς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, για το κύπελλο. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (14′, 33′) και παρότι μείωσε με τον Λαμπόρδ στο 37ο λεπτό, δέχθηκε και τρίτο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Το ντεφορμάρισμα του πρωταθλήματος μεταφέρθηκε και στο Κύπελλο, οι Νικαιώτες αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από το φαβορί του θεσμού την Τετάρτη και συμπλήρωσαν 6 ματς δίχως νίκη (0-1-5).

Ανταγωνιστική η εμφάνιση του Παρισιού, παρότι βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Χάθηκε η μπάλα στο 1-0 του Μπαπέ, από γκάφα του κίπερ Μπούλκα στο build up έγινε το 2-0. Υπήρξε αντίδραση με τον Μπογκά να δημιουργεί για το σκοράρισμα του Λαμπόρδ και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Τουράμ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Από έμμεσα εκτελεσμένο κόρνερ διαμορφώθηκε το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο Μοφί απέτυχε σε τετ α τετ για να δώσει σασπένς στο φινάλε.

Τραυματίστηκαν στο Παρίσι οι βασικοί Μπούλκα (κίπερ), Μπαρντ (μπακ), ο δεύτερος έμεινε εκτός σημερινού αγώνα, ενώ ο πρώτος είναι αμφίβολος, αλλά αναμένεται να παίξει με προστατευτική μάσκα.

Αμφίβολος ο Γιουσούφ (αμ. χαφ) που επέστρεψε προσφάτως στις προπονήσεις, εκτός δράσης παραμένουν οι Ντιόπ (εξτρέμ), Μπεκά Μπεκά (μέσος) και Ροζιέ (δεξί μπακ).

Νις Στατιστικά

* Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img