ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική (τελευταία κανονικής διάρκειας).

*Στον πρώτο γύρο: ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0.

*Αήττητος ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία ανεξαρτήτως έδρας, με ρεκόρ 15-2-0!

*Δε σκόραρε η Λαμία στα 13/17 ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως έδρας.

ΛΑΜΙΑ

Προηγούμενο ματς: Eκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Το 1-0 ο Γιουμπιτάνα στο 2’, ισοφάρισε η Λαμία με τον Σλίβκα στο 26’. Το 2-1 ο Αντζιέλσκι στο 61’, το 3-1 ήρθε απ’ τον ίδιο παίκτη στο 81’. Με δέκα παίκτες απ’ το 69’ ο Ατρόμητος λόγω αποβολής του Γιουμπιτάνα.

Είχε εξασφαλίσει την παρουσία στα πλέι-οφ πριν την έναρξη του αγώνα της Τέταρτης κόντρα στον Ατρόμητο, λόγω της ισοπαλίας του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά. Όπως ήταν λογικό, η συγκέντρωση της δεν ήταν στο 100%, ο Ατρόμητος σκόραρε μόλις στο δεύτερο λεπτό! Ωστόσο, το υπόλοιπο του πρώτου μέρους ανήκε στη Λαμία, που είχε την ισοφάριση και μερικές πολύ καθαρές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Μπήκε με κλασική φάση και στο δεύτερο μέρος (δοκάρι Καρλίτος), το 2-1 του Ατρομήτου ήρθε απ’ το πουθενά, από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα της Φθιώτιδας «κατέρρευσε», παρότι στο 69’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Ατρόμητος είχε τρομερή ενέργεια, βρήκε χώρους και είχε δύο ακυρωθέντα γκολ, μέχρι να κάνει το 3-1 στο 81’. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Κάναμε κακό δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και η εικόνα δεν ήταν πολύ καλή. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να διαγράψει την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από όλους. Είναι συνολική προσπάθεια και συνολική η επιτυχία. Η ομάδα κατάφερε για πρώτη φορά να βρεθεί στην ελίτ των έξι ομάδων της Ελλάδας», είπε ο κόουτς Βόκολος.

Η ομάδα του είναι έκτη, στο +3 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, σήμερα το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά για αυτήν, αφού ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ’ την πέμπτη θέση. Παρελθόν ο πρώτος σκόρερ Καρλίτος, που συνεχίζει στην Αστάνα.

ΛΑΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 13/17 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα 14/17 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΟΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Το 0-1 ο Κωνσταντέλιας στο 45’, το 0-2 ήρθε στο 90’ με αυτογκόλ του Πεταυράκη. Με δέκα παίκτες απ’ το 69’ ο Πανσερραϊκός, έμεινε με εννέα στο 83’.

Δε χρειάστηκε να φορτσάρει, έπαιξε με πολύ χαμηλά τις στροφές στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη, πήρε αυτό που ήθελε με άνεση. Στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκε σκούρα κόντρα στην καλή άμυνα των Σερραίων, τα περίμενε όλα απ’ τον Κωνσταντέλια, από μια δική του ενέργεια ήρθε το 0-1 στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος ο δικέφαλος ήταν ακόμη πιο ράθυμος, δεν τον βοήθησε και η κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου, στο 69’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα, ήλεγξε πλήρως την κατάσταση και στο 90’ βρήκε το 0-2 για να τελειώσει το ματς.

«Ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, δεν είχαμε ένταση αλλά είναι αδύνατο να έχουμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ο χειρότερος που έχω δει όσα χρόνια βρίσκομαι στην Ελλάδα. Είναι επαγγελματική νίκη σε μία σκληρή περίοδο, κρατάμε το αποτέλεσμα, δεν παίξαμε όμορφα αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε», είπε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Δεύτερη σερί νίκη μετά το εκτός έδρας 3-1 επί του Παναιτωλικού, είχαν προηγηθεί ο οδυνηρός αποκλεισμός απ’ τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και η εντός έδρας «βαριά» ήττα απ’ τον Ολυμπιακό (1-4). Ανέβηκε στους 57 πόντους και είναι στο -1 απ’ την πρώτη θέση, στο +2 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +3 απ’ τον Ολυμπιακό. Επιστρέφουν οι Μεϊτέ (Μέσος, 20,1), Κουλιεράκης (Αμυντικός, 14,1), Κοτάρσκι (Τερματοφύλακας, 23), Μπάμπα (Αμυντικός, 18,3) και Α. Ζίβκοβιτς (Μέσος, 19,7).

ΠΑΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια του.

*NG στα 8/13 τελευταία παιχνίδια του.

*Σκόραρε 2+ γκολ στα 15/21 τελευταία παιχνίδια του.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img