ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΟΥΤΟΝ Προγνωστικά

* 28η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (25/11): Λούτον – Κρίσταλ Πάλας 2-1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Τότεναμ. Ο Έζε (59’) άνοιξε το σκορ για την Κρίσταλ Πάλας, αλλά οι Βέρνερ (77’), Ρομέρο (80’), Σον (88’) γύρισαν το ματς για την Τότεναμ.

Επιστροφή στις ήττες για τους “αετούς”, στο πρώτο εκτός έδρας με τον Γκλάσνερ στον πάγκο, επιβεβαιώθηκε η άσχημη παράδοση στην έδρα της Τότεναμ με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πικρός ο τρόπος που στο τέλος έφυγαν με άδεια χέρια από το Βόρειο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο, ποδοσφαιρικά δίκαιος όμως, αφού η Τότεναμ ήταν αφεντικό στο ματς. Ανήμπορη να κρατήσει μπάλα (17% κατοχή) στο πρώτο μέρος η Πάλας, ωστόσο δεν απειλήθηκε σοβαρά μέχρι την ανάπαυλα. Από το πουθενά, δίχως φάση νωρίτερα, με μία ποιοτική εκτέλεση του Έζε βρέθηκε μπροστά σκορ, για να ακολουθήσει μία “καταιγίδα” από την Τότεναμ που δημιούργησε σωρεία ευκαιριών ενδιάμεσα στα τέρματά της.

Κομβικό το σημερινό παιχνίδι για τον πρωταρχικό στόχο της παραμονής, αφού αν κάνει 4η νίκη στα 5 τελευταία εντός έδρας θα χτίσει διψήφια διαφορά από τη Λούτον. Και οι τρεις τελευταίες νίκες στο Σέλχαστ Παρκ κατακτήθηκαν με 3 γκολ έκαστος, όσες φορές είχε σκόραρε 3+ γκολ στα προηγούμενα 31 εντός έδρας ματς!

Ο Έζε έφτασε τα 6 γκολ στη φετινή Πρέμιερ, σκόραρε τέσσερις φορές στις ισάριθμες τελευταίες εμφανίσεις του, ενώ στα 10 τελευταία που έπαιξε μπρος στο κοινό της ομάδας του βρήκε 8 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Αμφίβολος, αλλά με καλές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Αγιού (εξτρέμ) που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το προηγούμενο ματς. Εκτός θα μείνουν όμως οι Φράνσα (εξτρέμ), Σλουπ (μέσος) μέχρι τη διακοπή σύμφωνα με τον κόουτς Γκλάσνερ.

Σταθερές οι απουσίες των τραυματιών Γκέχι (στόπερ), Χόλντινγκ (στόπερ), Ρακ-Σάκι (μέσος), Ντουκουρέ (μέσος), Ολίσε (εξτρέμ).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από την Άστον Βίλα. Ο Γουότκινς (24’, 38’) έκανε το 0-2 της Άστον Βίλα, οι Τσονγκ (66’), Μόρις (72’) ισοφάρισαν για τη Λούτον και ο Ντιν (89’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

5η διαδοχική ήττα, 4η για την Πρέμιερ Λιγκ, γνώρισαν το περασμένο Σάββατο οι “χάτερς”, με την αμυντική λειτουργία να παραμένει τρομερά ευάλωτη. Για του λόγου το αληθές, στα 6 τελευταία ματς δέχθηκαν 22 γκολ σύνολο!

Σε συνέχεια της συντριβής από την Σίτι (2-6) για το FA Cup, το τακτικό πλάνο του κόουτς Έντουαρντς πρόσφερε άπλετους χώρους στους παίκτες της Άστον Βίλα και δει στον “φονικό” Γουότκινς από νωρίς. Αλλεπάλληλες οι μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, απόλυτα κολακευτικό για τη Λούτον το 0-2 της ανάπαυλας. Μετά από αυτήν αντέδρασε, ενώ η ομάδα του Έμερι επέστρεψε υπνωτισμένη και υπήρξαν ευκαιρίες ακόμα και για ανατροπή των γηπεδούχων. Οι αλλαγές των φιλοξενούμενων έκοψαν το μομέντουμ και η ποιότητά τους φάνηκε στο φινάλε για να αποδοθεί δικαιοσύνη αποτελέσματος.

Δεν κατάφερε να σκοράρει στο τελευταίο τέταρτο του τελευταίου αγώνα, αλλά μετρά ήδη 14 γκολ στην σεζόν μετά το 75ο λεπτό, λιγότερα μόνο από Λίβερπουλ & Σίτι. Το 38% των τερμάτων της έχουν καταγραφεί στο φινάλε των αγώνων, είναι το υψηλότερο ποσοστό στη λίγκα.

Στα αγωνιστικά νέα, είναι διαθέσιμος ο Τσονγκ (μέσος) που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το προηγούμενο ματς. Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Όσο (στόπερ) ο κόουτς Έντουαρντς, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι τους τραυματίες Μπελ (στόπερ), Άντερσεν (στόπερ), Λόκιερ (στόπερ), Μπράουν (μέσος), Νακάμπα (μέσος), Λοκόνγκα (μέσος), Αντεμπάγιο (φορ).

ΛΟΥΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img