ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΟΧΟΥΜ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπόχουμ – Κολωνία 1-1

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Άουγκσμπουργκ. Ο Μάιερ στο 18′ έκανε το 1-0, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Ζέλκε (33′).

Σκόραρε λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου σε αντεπίθεση κι άντεξε στην πίεση που της άσκησε η Άουγκσμπουργκ στο δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Κάπως έτσι η Κολωνία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας και διατηρήθηκε στη 17η θέση και το -7 από τη ζώνη ασφαλείας. Οι “τράγοι” αγνοούν τη νίκη σε επτά αγωνιστικές (0-4-3) και πανηγύρισαν μόλις μία σε 14 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0 εντός) στις 3 Φεβρουαρίου (επτά ισοπαλίες, έξι ήττες).

Πανηγύρισαν 33 νίκες σε 63 αναμετρήσεις με την Μπόχουμ στην Μπουντεσλίγκα. “Στρέφουμε εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον μας στην ερχόμενη αναμέτρηση, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα σπουδαίο βήμα στη σωστή κατεύθυνση”, είπε ο προπονητής Σουλτζ.

ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 13/16 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Χόφμαν (29′, 48′), απάντησαν οι Σκάρκε (62′) και Βίλχελμσον (76′).

Αγκαλιά με την επιστροφή στις νίκες έμοιαζε η Μπόχουμ την προηγούμενη βδομάδα. Ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου επί της ουραγού Ντάρμσταντ, προτού δεχτεί ισάριθμα γκολ στη συνέχεια πετώντας άλλους δύο βαθμούς στο “Vonovia Ruhrstadion”.

Τουλάχιστον έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών, στις οποίες μάζεψε συνολικά την μπάλα από τα δίχτυα της 13 φορές! Στις εννέα τελευταίες επικράτησε μόνο της Μπάγερν Μονάχου (3-2 εντός) στις 18 Φεβρουαρίου (τρεις ισοπαλίες, πέντε ήττες).

Η Μπόχουμ έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της (επτά), από κάθε άλλη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. “Τα στατιστικά δεν παίζουν ρόλο πριν τις αναμετρήσεις”, υπογράμμισε ο προπονητής Λετς. Ο Κουάρτενγκ εξέτισε την ποινή τιμωρίας του και υπολογίζεται.

ΜΠΟΧΟΥΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img