ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΚΑΝΤΙΘ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Προγνωστικά

* 28η αγωνιστική.

* Η μοναδική νίκη της Κάντιθ στα μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία ήταν εντός έδρας, με 3-2 το 2022.

* Τρέχει σερί με 8 G/G, με over 2,5 τα 6 τελευταία.

* Πρώτος γύρος: Ατλέτικο Μαδρίτης-Κάντιθ 3-2 (02/10).

ΚΑΝΤΙΘ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Ράγιο Βαγεκάνο εκτός με 1-1. Αμφότερα τα γκολ σημειώθηκαν στο τέλος, προηγήθηκε η αντίπαλος με τον Λεζέν στο 78’, ισοφάρισε με τον Χοσέ Ερνάντεθ στις καθυστερήσεις.

Το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν αυτό που προέκυψε στο Βαγέκας, σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό αντίξοες συνθήκες με δυνατή βροχή και για ένα μικρό διάστημα, ακόμα και χαλάζι. Συνολικά μπορεί να ήταν και πιο απειλητική από τη Ράγιο, το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι αντέδρασε στο 1-0 της αντιπάλου, το οποίο αν έμενε ως το τέλος θα ήταν καταδικαστικό.

Όχι πως τώρα είναι σε καλή μοίρα, ουσιαστικά τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή παίζει στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο είναι και τρομερά δύσκολο. Αν θέλει όμως να ελπίζει, πρέπει να πάρει έστω έναν βαθμό διότι πλέον της έχει ξεφύγει με διαφορά άνω της μιας νίκης ακόμα και η Θέλτα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω της. Με δεδομένο όμως ότι οι Γαλιθιάνοι παίζουν στο “Μπερναμπέου” με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν πάρουν κάτι από την Ατλέτικο, ο Πελεγκρίνο και οι παίκτες του έχουν καλές τύχες να ψαλιδίσουν έστω και λίγο τη διαφορά.

Ο Πελεγκρίνο αναγνώρισε την ποιότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης και την ανωτερότητά της έναντι της ομάδας του αλλά δεν απογοητεύεται. “Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εντυπώσεις που αφήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και να δείξουμε ότι μπορούμε να σωθούμε” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιστρέφουν οι αμυντικοί Φάλι και Σαλδούα. Σταθερά έξω οι μακροχρόνιοι απόντες.

Κάντιθ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη εδώ και 16 παιχνίδια, έχει χάσει μόνο 2/6 πιο πρόσφατα.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, τα 5 με N/G.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 επί της Μπέτις εντός. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ρούι Σίλβα μόλις στο 8’, έχασε πέναλτι με τον Μοράτα (28’), λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης πήρε εκδίκηση από τον αντίπαλο γκολκίπερ πετυχαίνοντας το 2-0 (44’). Στην επανάληψη ο Καρβάλιο μείωσε σε 2-1 για λογαριασμό της Μπέτις (62’).

Παρ’ όλο που το παιχνίδι έληξε με 2-1, δεν μπορεί να πει κανείς πως η νίκη της Ατλέτικο ήταν ιδιαίτερα αγχωτική. Δέχτηκε πίεση μετά τη μείωση της Μπέτις, αλλά οι ευκαιρίες παρέμειναν μοιρασμένες και στην ουσία δεν κινδύνεψε να χάσει τους βαθμούς από μια αντίπαλο που δεν ήταν όσο αποτελεσματική χρειαζόταν για να πάρει κάτι.

Την είχε ανάγκη τη νίκη, βαθμολογικά κυρίως, ώστε να δείξει ότι η τετράδα είναι κάτι που την ενδιαφέρει και δεν το χάνει εύκολα. Τελικά τα πράγματα, πήγαν πολύ καλύτερα για εκείνη, απ’ όσο τα περίμενε, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε βαθμούς και η μεταξύ τους διαφορά πήγε ξανά στους πέντε βαθμούς.

Πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο γεγονός, ακόμα περισσότερο το να καταφέρει να κάνει το +5, +8 με μια νίκη στην Κάντιθ. Είναι σαφές πως το μυαλό όλων θα είναι στη ρεβάνς των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ στη Μαδρίτη, όμως αν καταφέρει και πάρει το συγκεκριμένο τρίποντο, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Βάσκους και σε οποιονδήποτε άλλο, να μην ονειρεύονται τετράδα. Αν “στραβοπατήσει” όμως, αφήνει την πόρτα στους… μπελάδες, ανοιχτή.

Δύσκολο για τον Σιμεόνε να μη σκέφτονται οι παίκτες του την Ίντερ, σε συνεντεύξεις που δίνουν τους ρωτούν για το Τσάμπιονς Λιγκ. “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με τον κόσμο μας θα είναι πολύ διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με το πρώτο ματς” ανέφερε ο μπακ Λίνο.

Συνάντηση με τον εντεταλμένο σύμβουλο της διοίκησης Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν είχε όλο το αγωνιστικό τμήμα, από εκείνες που λαμβάνουν χώρα όταν η διοίκηση θεωρεί πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την ομάδα. Το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε ο Χιλ Μαρίν με τον Σιμεόνε και τους παίκτες δεν διέρρευσε, εικάζεται όμως ότι είχε να κάνει περισσότερο με το επερχόμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άσχημα τα νέα από το ιατρικό δελτίο, δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με την Ίντερ ο στόπερ Χιμένες. Εκείνος που μπορεί να υπολογίζεται με τους Ιταλούς αλλά όχι για το παιχνίδι στην Κάντιθ είναι ο φορ Γκριζμάν, ο οποίος αποθεραπεύτηκε αλλά θα προφυλαχτεί. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο χαφ Μπάριος που προσβλήθηκε από αμυγδαλίτιδα.

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 4 over 2,5, τα 2/3 πιο πρόσφατα ήταν G/G.

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον από 1 γκολ στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img