ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ Προγνωστικά

*26η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Βααλβάικ – Εξέλσιορ 2-2

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Αήττητο έξι αγώνων τρέχει η Βααλβάικ απέναντι στην Εξέλσιορ (0-4-2).

ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 4-0 από την Άλκμααρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, όταν και δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε δώδεκα λεπτά (12′, 15′, 25′). Στο ρελαντί, διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ στα μισά της επανάληψης (72′).

Ο αγωνιστικός κατήφορος δεν έχει τελειωμό για την Εξέλσιορ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Άλκμααρ την περασμένη εβδομάδα. Άνευ σχολιασμού το παιχνίδι, δεν κατάφερε να φανεί καθόλου ανταγωνιστική και τα τρία γκολ που δέχτηκε μαζεμένα στο πρώτο μέρος, δεν της άφησαν πολλά περιθώρια. Θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει με μεγαλύτερη διαφορά, αλλά ήταν τυχερή που η αντίπαλος κατέβασε ρυθμούς στην επανάληψη.

Παραμένει χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια (0-1-6), για κακή της τύχη κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική η Βααλβάικ, συνεπώς ισοβαθμεί πλέον στην 16η θέση μαζί της. Σε βαθιά κρίση εδώ και εβδομάδες, καλείται να βγει από αυτή αν θέλει να μην εμπλακεί στην υπόθεση του υποβιβασμού.

«Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας απέναντι στην Βααλβάικ θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να κερδίσουμε. Είναι επίσης κρίσιμο το να πάμε στην διακοπή, έχοντας κερδίσει ένα τέτοιο παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός Νταϊκχάουζεν.

Εξέτισε και επιστρέφει ο αριστερός μπακ Ζαγκρέ. Στα πιτς οι στόπερ Νιούπορτ και Σέιμορ και λίγοι μακροχρόνιοι, με σημαντικότερο εξ’ αυτών τον αριστερό μπακ Σμέουλερς. Αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται κανονικά ο πολύτιμος εξτρέμ Λάμπρου, το ίδιο και ο έτερος εξτρέμ Ντριούς.

Εξέλσιορ Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-1 της Φίτεσε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Άνοιξε το σκορ στο 28′, ισοφαρίστηκε προσωρινά στο 56′, αλλά στα μισά της επανάληψης κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμά της (71′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+3′).

Είχε μπροστά της ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την μάχη της παραμονής και κατάφερε να το κερδίσει, παίζοντας με ένταση και πάθος καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Ισορροπημένα τα πράγματα, ήταν για λιγοστή φορά φέτος αποτελεσματική και κατάφερε να πάρει το τρίποντο, δίχως να υπερτερεί σημαντικά της αντιπάλου της.

Με την νίκη αυτή πήρε μεγάλη ανάσα βαθμολογικά και άφησε στους πέντε βαθμούς την Φίτεσε, ενώ παράλληλα έφτασε την Εξέλσιορ. Το σημερινό ματς είναι το δεύτερο συνεχόμενο σημαντικό που δίνει το σύνολο του Φράσερ μέσα σε μια εβδομάδα, το σημαντικό για εκείνη είναι να μην ηττηθεί σήμερα.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι την σημασία του αγώνα με την Εξέλσιορ. Πήραμε ψυχολογία από την νίκη μας απέναντι στην Φίτεσε αλλά ακόμη δεν έχουμε κατορθώσει κάτι», προειδοποίησε ο Ολλανδός τεχνικός.

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι και αναμένεται πλήρης στην αποψινή μάχη. Moναδικό ερωτηματικό η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα φορ Σόιντγιενς, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Βααλβάικ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img