ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Προγνωστικά

*8η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Με απόφαση της ομοσπονδίας απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για τους φιλοξενούμενους.

*No Goal τα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Απόλλων Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς 4-0, Δόξα Κατωκοπιάς – Απόλλων Λεμεσού 0-3

*Στον πρώτο γύρο των πλέι άουτ: Απόλλων Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς 0-1

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί του Εθνικού Άχνας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 26ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Τρούγιτς (πεν. 45’+1) και Βελκόφσκι (52′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Δόξα Κατωκοπιάς, μετά από δυο αναμετρήσεις στις οποίες και είχε από μια ισοπαλία και ήττα, χωρίς να έχει σκοράρει κιόλας. Την προηγούμενη αγωνιστική των πλέι άουτ, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη φιλοξενήθηκε από τον Εθνικό Άχνας, του οποίου και επικράτησε με 1-2.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο ματς, σταδιακά όμως ανέβασε την απόδοση της, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα και με την επιστροφή από τα αποδυτήρια έκανε την ανατροπή. Άντεξε στην πίεση που δέχθηκε στην πορεία.

Σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε της σεζόν, όμως παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -7 από τη σωτηρία. Ηττήθηκε στα 6/7 τελευταία εντός της, έχοντας και μια νίκη 2-1 επί της ΑΕ Ζακακίου.

Δόξα Κατωκοπιάς Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί του Οθέλλου Αθηαίνου, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Σπόλιαριτς στο 38ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική του νίκη προέρχεται ο Απόλλων Λεμεσού, μετά και το εντός 1-0 επί της ΑΕ Ζακακίου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν δοκιμάστηκε στην έδρα του Οθέλλου Αθηαίνου, κόντρα στον οποίο πήρε το διπλό με 0-1. Δεν έπεισε με την εμφάνιση που είχε, παρότι βρήκε δίχτυα λίγο πριν την ανάπαυλα, πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές και οφείλει πολλά στον εξαιρετικό Λέουβενμπουργκ, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Διατηρείται έτσι μόνος πρώτος σε αυτά τα πλέι άουτ, στα οποία και αγωνίζεται χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, καθώς δεν διεκδικεί κάτι, όντας παράλληλα και στο +8 από τους διώκτες του. Πανηγύρισε ένα διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους του (1-1-2). Αναμένονται και πάλι αλλαγές, με το μυαλό να είναι αποκλειστικά στο κύπελλο και το ματς με την Πάφο που ακολουθεί (10/04).

Απόλλων Λεμεσού Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img