ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Προγνωστικά

* 28η αγωνιστική.

* Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε τα 3 τελευταία μεταξύ τους.

* N/G & under 2,5 οι 3/5 τελευταίες συναντήσεις τους, οι υπόλοιπες 2 ήταν G/G & over 3,5.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Προηγούμενο ματς: Διασυρμός από τη Βιγιαρεάλ με 5-1 εκτός. Βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 5-0 από τα γκολ των Σέρλοτ (7’, 19’, 66’), Καπού (32’) και Γκέδες (47’), μείωσε με τον Κορμπεάνου στις καθυστερήσεις.

Πήγε να παίξει τα ρέστα της για την παραμονή και έμεινε ταπί… Ούτε λεπτό δεν ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε μια Βιγιαρεάλ, η οποία ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες φετινές, αλλά βρήκε κι έκανε κιόλας. Διότι οι παίκτες του Μεδίνα δεν έπραξαν το παραμικρό ώστε να τη δυσκολέψουν.

Μαθηματικά ελπίζει αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να κάνει ιστορική πορεία πρωταθλητισμού με αδιανόητο σερί νικών για να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και πάλι δεν μπορεί να ελπίζει βάσιμα αφού και οι υπόλοιπες που βρίσκονται από πάνω της, στις θέσεις παραμονής, δεν θα χάνουν συνέχεια. Προς το παρόν, εκείνο που οφείλει να κάνει σε πρώτη φάση είναι να προσπεράσει την τρίτη από το τέλος Κάντιθ, από την οποία έχει διαφορά άνω της μιας νίκης.

Αντίδραση από τους παίκτες του ζήτησε ο Μεδίνα, ο οποίος δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στη θέση του. Ο Ουρουγουανός εκτός των άλλων δίνει εξετάσεις ως υποψήφιος για την επόμενη σεζόν που θα υπάρχει ο στόχος της άμεσης επιστροφή στην Πριμέρα και προς το παρόν δεν τα πάει και πολύ καλά. “Δεν με απασχολεί ο κίνδυνος να αντικατασταθώ, με ενδιαφέρει να πάρουμε ό,τι περισσότερο γίνεται στο επόμενο παιχνίδι” απάντησε ο κόουτς σε σχετική ερώτηση.

Εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Γκουμπάου.

Γρανάδα Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία, έσπασε σερί από 3 ισοπαλίες στο πιο πρόσφατο.

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 under 2,5, ωστόσο τα 2/3 πιο πρόσφατα ήταν over 2,5.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ήττα εντός από την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-2, στη ρεβάνς για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τον Εμπαπέ (15’, 56’), μείωσε στο τέλος με τον Μερίνο (89’).

Η ήττα από την Παρί και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ήττες ήταν ένα φυσικό επόμενο της πραγματικότητας που ζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ αυτή τη στιγμή. Εντελώς τυπική η μείωση του σκορ στο τέλος, το πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι οπαδοί, οι οποίοι στο τέλος έκαναν πάρτι στις κερκίδες και αποθέωσαν την ομάδα του Αλγουαθίλ Μπαρενετσέα για όσα πέτυχε στη φετινή διοργάνωση και κυρίως στον όμιλο.

Τέλος και η Ευρώπη, έμεινε μόνο με υποχρεώσεις σε μία διοργάνωση, το πρωτάθλημα, όπου καλείται να δώσει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μόνο με θαύμα μπορεί να μπει στην τετράδα, κάτι το οποίο η λογική λέει πως δεν θα συμβεί, πολύ δύσκολα τα πράγματα και όσον αφορά την πέμπτη θέση που οδηγεί σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Από ‘κει και πέρα τα πράγματα είναι πιο ρευστά, αλλά θέλει σίγουρα την έκτη θέση που μπορεί εν δυνάμει να τη βγάλει στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο σαφώς και προτιμά έναντι του Κόνφερενς.

Πάνω απ’ όλα βέβαια, σημασία έχει να βάλει τέλος σε αυτό το πολύ κακό σερί ηττών και να επιστρέψει στις νίκες. Στη Γρανάδα υπάρχει και μια πίεση περισσότερη, αντιμετωπίζει την προτελευταία και σχεδόν υποβιβασμένη τοπική και ομώνυμη ομάδα, η οποία δείχνει πολύ κατώτερη των περιστάσεων και έρχεται και από έναν διασυρμό στη Βιγιαρεάλ.

“Η πέμπτη συνεχόμενη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι επαρκής στόχος για να μας δώσει κίνητρο για μια καλή πορεία από δω και πέρα στο πρωτάθλημα” τόνισε ο χαφ Θουβιμέντι. Ακριβώς τα ίδια επανέλαβε ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ στις τελευταίες του δηλώσεις, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως αποτελεί “γραμμή” που έχει δοθεί σε όλους εντός αποδυτηρίων, πιθανότατα από τον ίδιο τον κόουτς.

Τιμωρημένος με κάρτες ο στόπερ Πατσέκο, αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Ελουστόντο και ο εξτρέμ Ζαχαριάν. Σταθερά έξω οι μακροχρόνιοι απόντες.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 4 ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

* G/G τα 5 τελευταία παιχνίδια της, τα 4 με over 2,5.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img