ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 1-0

*Δεν σημειώθηκε ισοπαλία στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (δύο νίκες Βέρντερ Βρέμης, πέντε Ντόρτμουντ).

*Η Ντόρτμουντ πέτυχε 2+ γκολ στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Χόφενχαϊμ. Ο Μπάιερ με δύο γκολ (8′, 44′) έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Αλβέρο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με δέκα έμεινε η Χόφενχαϊμ στο 73′ (Μπούλτερ).

Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθούν και οι καθυστερήσεις στην “PreZero Arena”, ο Μπίτενκουρτ έχασε σπουδαία ευκαιρία για φέρει στα ίσια την αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με τη Χόφενχαϊμ. Νωρίτερα οι “πράσινοι” έφτασαν μία ανάσα από το 1-1 στο 39′, όταν ο Ντουκς έπιασε το δυνατό σουτ που βρήκε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για το συγκρότημα του Βέρνερ μετά από δύο αγωνιστικές (1-1-0). Παραμένοντας στους 30 βαθμούς βρίσκεται στο -7 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Βέρντερ Βρέμης σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις αρχές Δεκεμβρίου για να βρούμε την τελευταία φορά που δεν συνέβη αυτό: Στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Στουτγκάρδη. “Η Ντόρτμουντ αποτελεί κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, έχουμε μπροστά μας μία τεράστια πρόκληση”, είπε ο προπονητής Βέρνερ. Πέντε κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ντέμαν, στο όριο βρίσκονται οι Γιουνγκ, Λίνεν, Σμιντ, Στάγκε και Βάιζερ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Ουνιόν Βερολίνου. Τα γκολ πέτυχαν οι Αντεγέμι (41′) και Μάατσεν (90′).

Νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις (0-2-1) για την Ντόρτμουντ. Αλώνοντας την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου έφτασε τους 44 βαθμούς που τη διατηρούν στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα και στο +1 από τη Λειψία. Προηγήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, δέχτηκε δύο μεγάλες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους στο δεύτερο, προτού καθαρίσει την μπουγάδα με τη συμπλήρωση των 90′.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πανηγυρίσει περισσότερες νίκες στην Μπουντεσλίγκα μόνο επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (49) σε σχέση με τη Βέρντερ Βρέμης (48). Ηττήθηκε μόλις μία φορά στις έντεκα τελευταίες επισκέψεις της στο “Weserstadion” (οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες): Τον Δεκέμβριο 2014 με 2-1. Έκτοτε παραμένει αήττητη σε αυτή με απολογισμό 5-2-0.

Μακριά από το σπίτι της η Ντόρτμουντ υπέστη μία ήττα σε 15 αγωνιστικές (έξι νίκες, οχτώ ισοπαλίες) από την Στουτγκάρδη (2-1) στα μέσα Νοεμβρίου. “Θέλουμε να γυρίσουμε από τη Βρέμη με τη νίκη”, είπε ο προπονητής Τέρζιτς. Στην αποστολή και την ενδεκάδα επιστρέφει ο Μάλεν, κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται εκ νέου ο Μάιερ. Την Τετάρτη (13/3) υποδέχεται την Αϊντχόφεν στη ρεβάνς των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img