ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ Προγνωστικά

*24η αγωνιστική

*Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα.

*Στον Α’ γύρο: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν 1-2

*Στο κύπελλο (25/1): Φέγενορντ – Αϊντχόφεν 1-0

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-4-3).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Σκόρπισε την Τσβόλε με 1-7 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βρήκε δύο μαζεμένα γκολ στο πρώτο μέρος (29′, 32′), η αντίπαλος έκανε το λάθος να μειώσει (41′) και στην επανάληψη ξέσπασε και έκανε ότι ήθελε εντός των τεσσάρων γραμμών. Από το 51′ και μετά, κατάφερε να βρει δίχτυα της άλλες πέντε φορές. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντε Γιονγκ, που σημείωσε χατ τρικ.

Άνευ σχολιασμού τα όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε εκείνη και την Τσβόλε την προηγούμενη εβδομάδα. Έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε την αντίπαλο έρμαιο στις διαθέσεις της. Δεν σταμάτησε να πιέζει και να επιτίθεται, ενδεικτικό ότι πέτυχε το τελευταίο της γκολ στο 88′.

Διατηρεί το αήττητο αλλά και την διαφορά της από την δεύτερη Φέγενορντ (+10), μοιάζει απίθανο να χάσει το πρωτάθλημα, ειδικά αν σήμερα δεν ηττηθεί.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, πιθανώς το πιο σημαντικό από όλα όσα έχουμε δώσει την φετινή σεζόν. Είμαστε κοντά στον τίτλο, δεν θα τελειώσει κάτι ακόμη και αν κερδίσουμε. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουμε ένα αποφασιστικό και καθοριστικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση», επισήμανε ο τεχνικός Μπος.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο εξτρέμ Λανγκ, αμφίβολοι δίνονται οι χαφ Σαϊμπάρι και Φέερμαν. Επέστρεψε ο χαφ Τίλμαν, το ίδιο και ο μεσοεπιθετικός Τιλ.

Αϊντχόφεν Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Γκρόνινγκεν εντός έδρας την περασμένη Πέμπτη για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31′, ισοφάρισε με γκολ του στόπερ Χάντσκο (61′) και στο 83′ πέτυχε την ολική ανατροπή με τέρμα του Λινγκρ.

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γκρόνινγκεν της δεύτερης κατηγορίας, παρόλα αυτά έδειξε την εμπειρία της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Ναϊμέγκεν στις 21/4.

Στο πρωτάθλημα, επικράτησε δύσκολα με 0-2 της Άλμερε Σίτι εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν κατάφερε να κάνει μια καλή εμφάνιση και κέρδισε αποκλειστικά χάρη στην ποιότητά της. Ο Μιντέ βρέθηκε σε καλή μέρα και το πήρε προσωπικά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Συνεχίζει ακάθεκτη στην δεύτερη θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί σήμερα για την υπεράσπιση του τίτλου, καθώς αν χάσει, πετάει ουσιαστικά «λευκή πετσέτα».

«Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, η Αϊντχόφεν είναι μια εξαιρετική ομάδα φέτος και οφείλω να την παραδεχτώ. Ωστόσο, νιώθουμε καλά, έχουμε ισχυρό κίνητρο και δεν έχουμε να χάσουμε πολλά. Θα πάμε για την νίκη και θα ρισκάρουμε όσο χρειαστεί», σχολίασε ο τεχνικός Σλοτ.

Τραυματίστηκε και θα λείψει αρκετό διάστημα ο βασικός κίπερ Μπάιλοου. Σταθερά εκτός ο μέσος Φαν ντεν Μπελτ. Πρόβλημα ο τραυματισμός του αρχηγού Τράουνερ, αλλά και του ημιβασικού εξτρέμ Γιάχανγκμπας, ενώ αμφίβολος με τις πιθανότητες κατά του είναι ο εξτρέμ Στενγκς. Απουσίασαν από το ματς κυπέλλου, αλλά επιστρέφουν ο ηγετικός φορ Χιμένεζ και ο μπακ Χάρτμαν.

Φέγενορντ Στατιστικά

*7/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img