ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Χάιντενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ 2-5

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (6-0) της Ντάρμσταντ. Σκόραραν οι Τιτζ (2′, 84′), Γένσεν (12′), Ντεμίροβιτς (20′, 29′) και Βάργκας (25′).

Κατεβασιά και γκολ για την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Ντάρμσταντ! Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα τρομακτικά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων σκοράροντας πέντε φορές πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο. Κάνοντας το 2Χ2 έφτασε τους 29 βαθμούς που τη διατηρούν οριακά κάτω από τη μέση της κατάταξης και στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την προηγούμενη βδομάδα οι Βαυαροί κράτησαν για πρώτη φορά το μηδέν στα μετόπισθεν μετά από 26 σερί αγωνιστικές! Εντός έδρας συνεχίζουν να “τρέχουν” ένα σχετικό αρνητικό σερί 13ων αγωνιστικών. “Έχουμε βελτιωθεί σημαντικά, η Χάιντενχαϊμ πραγματοποιεί μία σπουδαία πορεία στο πρωτάθλημα.

Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη από τις στημένες φάσεις, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλά προετοιμασμένοι”, είπε ο προπονητής Τόρουπ. Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του. Παραμένει τιμωρημένος ο Πέντερσεν, στο όριο καρτών βρίσκονται οι Ντάμεν, Ντεμίροβιτς, Γιάκιτς και Ρεξμπετσάι.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Γκίμπερ (39′ αυτ.) και Ενκουνκού (49′), μείωσε ο Πιέρινγκερ στο 59′.

Πλήρωσε την κάκιστη εμφάνιση του τερματοφύλακα Μούλερ η Χάιντενχαϊμ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δίνοντας συνέχεια σε αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών (0-1-2). Στο πρώτο γκολ είδε την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του κι “έφαγε” το δεύτερο στην κλειστή γωνία του.

Παρόλα αυτά οι νεοφώτιστοι θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα αν ο Κλάιντινστ ευστοχούσε σε κάποια από τις δύο κεφαλιές που έπιασε στις καθυστερήσεις. Άνετη βαθμολογικά η Χάιντενχαϊμ, βρίσκεται στο -1 από τη σημερινή αντίπαλό της και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη.

Παραμένει αήττητη σε πέντε εκτός έδρας αγωνιστικές με απολογισμό 2-3-0: Σκόραρε σε όλες και κράτησε το μηδέν μόλις σε μία. Έχει σκοράρει 15 φορές από στημένες φάσεις στην Μπουντεσλίγκα, την ώρα που η Άουγκσμπουργκ έχει δεχτεί 17 γκολ από τέτοιες.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 10/12 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img