ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

Αξίζει το στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις; Ανάλυση & Στρατηγικές

Στο αθλητικό στοίχημα, όλοι τρέχουν για να βρουν τις “πιο υψηλές” αποδόσεις ωστόσο το στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή που όλο και περισσότεροι επιλέγουν για τα στοιχήματα τους. 

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα στοιχήματα με μικρές αποδόσεις!

Τι θεωρείται χαμηλή απόδοση;

Στο στοίχημα, οι χαμηλοί συντελεστές συνδέονται με αποτελέσματα που έχουν υψηλή πιθανότητα εμφάνισης, προσφέροντας έτσι μικρότερες αποδόσεις. Αυτοί οι συντελεστές είναι αντιστρόφως σχετικοί με την πιθανότητα εμφάνισης του γεγονότος. Όσο χαμηλότερες είναι οι αποδόσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, συνήθως οι συντελεστές που κυμαίνονται ανάμεσα σε 1,01 και 1,50 θεωρούνται χαμηλοί. Αυτό το εύρος, ωστόσο, μπορεί να ποικίλει ελαφρώς ανάλογα με το άθλημα και την επιλογη στοιχήματος.

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, έναν αγώνα ποδοσφαίρου όπου μια ομάδα που θεωρείται φαβορί αντιμετωπίζει μία μικρότερη ομάδα. Οι συντελεστές για την ισχυρότερη ομάδα να κερδίσει μπορεί να οριστούν στο 1,30, αντικατοπτρίζοντας την υψηλή πιθανότητα νίκης της.

Η έννοια των χαμηλών συντελεστών είναι κρίσιμη για την ισορροπία του κινδύνου και της ανταμοιβής στο στοίχημα. Ενώ αυτά τα στοιχήματα συνεπάγονται χαμηλότερο κίνδυνο, προσφέρουν επίσης μικρότερες ανταμοιβές, μια κρίσιμη σκέψη για τους στοιχηματίες. Αυτή η κατανόηση δημιουργεί την προϋπόθεση για διάφορες στρατηγικές στοιχηματισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χαμηλούς συντελεστές, τις οποίες θα εξετάσουμε στα επόμενα σημεία του άρθρου.

Στρατηγικές για στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις

στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις

Συσσωρευτικά στοιχήματα ή όχι;

Αν και είναι συνηθισμένο να συνδυάζεται αρκετά στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις σε ένα συσσωρευτικό στοίχημα χρησιμοποιώντας bet builder, συχνά αποτελεί κίνηση αρχαρίου και μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη. Κάθε επιλογή στον συσσωρευτή φέρει το δικό της περιθώριο, και αυτό το περιθώριο πολλαπλασιάζεται με περισσότερες επιλογές, καθιστώντας το πιο δύσκολο να κερδίσει κανείς σε σύγκριση με μεμονωμένα στοιχήματα. Ωστόσο, η προσθήκη ενός στοιχήματος με χαμηλές αποδόσεις σε ένα στοίχημα με ικανοποιητική απόδοση μπορεί μερικές φορές να είναι ωφέλιμη σε συνδυαστικά στοιχήματα ή σε δημιουργία στοιχήματος.

Έχουν καλή φόρμα;

Είναι κρίσιμο ο κάθε παίκτης να αξιολογήσει την τρέχουσα φόρμα της προτιμώμενης ομάδας και την κινητοποίησή της για νίκη. Ένας σημαντικός παίκτης για παράδειγμα στην αποστολή της ομάδας, δεν εγγυάται επιτυχία αν η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επίσης, η κινητοποίηση και των δύο ομάδων είναι ένας ζωτικός παράγοντας. Για παράδειγμα, κάποιος που προηγείται σε μια διοργάνωση χωρίς περαιτέρω στόχους μπορεί να είναι λιγότερο κινητοποιημένος απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το κίνητρο είναι πάντα σημαντικός παράγοντας.

Παρολί με χαμηλές αποδόσεις

Στο πλαίσιο των παρολί με χαμηλές αποδόσεις, οι αποδόσεις που συνήθως θεωρούνται χαμηλές κυμαίνονται μεταξύ 1.20 και 1.40​​. Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα χαμηλών αποδόσεων αφορά έναν αγώνα όπου η Άρσεναλ αντιμετώπιζε τη Γουλβς με απόδοση 1.40, δίνοντας πάνω από 70% πιθανότητες νίκης στην Άρσεναλ. Ωστόσο, η Γουλβς κέρδισε με απόδοση 7.00, καθώς η Άρσεναλ είχε μια μη ευνοϊκή προϊστορία στις πρόσφατες αναμετρήσεις​​.

Όταν επιλέγει κανείς παρολί με μικρές αποδόσεις, είναι σημαντικό να λάβει υπόψη την αγωνιστική κατάσταση και το κίνητρο των δύο ομάδων, ιδίως του φαβορί. 

Στρατηγική προοδευτικών στοιχημάτων

Μια δημοφιλής στρατηγική είναι η χρήση ενός προοδευτικού συστήματος, όπου ένας παίκτης ξεκινά με ένα στοίχημα σε μικρές αποδόσεις και, αν είναι επιτυχημένο, χρησιμοποιεί τα κέρδη για τα επόμενα στοιχήματα που μπορεί να είναι χαμηλών αποδόσεων ή και όχι. Αυτή η στρατηγική απαιτεί προσοχή, καλή έρευνα, πειθαρχία, και σίγουρα μέτρο με τα χρήματα.

Για τη στρατηγική αυτή υπάρχει και ένα σύστημα που λέγεται σύστημα martingale. Το σύστημα Martingale είναι άλλη μια προσέγγιση, όπου ένας παίκτης διπλασιάζει το ποσό του στοιχήματος μετά από κάθε ήττα για να ανακτήσει τις προηγούμενες απώλειες μετά από μια νίκη. 

Στοίχημα βάσει κεφαλαίου

Αυτό περιλαμβάνει το στοιχηματισμό ενός σταθερού ποσοστού του διαθέσιμου κεφαλαίου του παίκτη για στοιχηματισμό. Για παράδειγμα, το στοίχημα του 3% του κεφαλαίου κάθε φορά σημαίνει ότι θα ο παίκτης θα έχει πάντα χρήματα για να στοιχηματίσει, ακόμη και σε μια σειρά από ήττες, καθώς είναι πολύ δύσκολο να χάσει κανείς τόσα πολλά στοιχήματα σε μια σειρά.

Τι έχουν να πουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τα στοιχήματα χαμηλών αποδόσεων;

Γενικά, τα στοιχήματα με μικρές αποδόσεις δεν είναι κάτι που “ενθουσιάζουν” τις στοιχηματικές εταιρείες. Όταν οι παίκτες προτιμούν τα “ασφαλή” στοιχήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και με μεγάλα χρηματικά ποσά, μπορεί να υπάρξουν συνέπειες από την μεριά της εταιρείας. 

Δεν πρόκειται να κλείσουν τον λογαριασμό κάποιου παίκτη αφου το low-odds betting δεν είναι κάτι παράνομο αλλά μπορεί να μειώσουν τα ανώτατα όρια καταθέσεων ή να πάρουν άλλα μέτρα που αποτρέπουν όσο γίνεται τους παίκτες από το να βγάζουν σταθερές ροές χρημάτων από τα στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις. 

Μπορεί να ακούγεται σαν καλή ιδέα να ποντάρει κανείς πολλά χρήματα σε ένα “σιγουράκι” αλλά αν γίνεται συστηματικά μπορεί να μην είναι πάντα αποτελεσματικό. 

Αξίζει στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις τελικά;

στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις

Μετά από πολύ έρευνα, είναι φανερό ότι το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις έχει πράγματι τα πλεονεκτήματά του. Η γενική συναίνεση είναι ότι οι χαμηλές αποδόσεις συχνά αντιπροσωπεύουν στοιχήματα με μεγαλύτερη πιθανότητα νίκης, πράγμα που τα καθιστά μια ασφαλέστερη επιλογή για όσους αναζητούν πιο σταθερές, αν και μικρότερες, αποδόσεις στα στοιχήματά τους.

Ιδιαίτερα για τους αρχάριους ή για εκείνους που προτιμούν να στοιχηματίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά, το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις μπορεί να αποτελέσει μια ελκυστική στρατηγική.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένα στοίχημα δεν είναι εντελώς ανέφελο, και ακόμα και το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις απαιτεί μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική και προσεκτική ανάλυση διαφόρων παραγόντων.

Μία δημοφιλής στρατηγική στο στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις είναι η χρήση ενός προοδευτικού συστήματος, αρχικά γίνεται ένα στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις και, αν είναι επιτυχημένο, χρησιμοποιούνται τα κέρδη για τα επόμενα στοιχήματα. Αυτό μπορεί να είναι αποτελεσματικό αλλά απαιτεί προσοχή, καλή έρευνα, πειθαρχία.

Συμπερασματικά, ενώ το στοίχημα σε μικρές αποδόσεις γενικά θεωρείται μια ασφαλέστερη και δυνητικά κερδοφόρα προσέγγιση, είναι κρίσιμο να θυμόμαστε ότι η επιτυχία στα στοιχήματα, ανεξαρτήτως των αποδόσεων, περιλαμβάνει πάντα ένα βαθμό κινδύνου και απαιτεί προσεκτική ανάλυση και στρατηγική.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις;

Το στοίχημα σε μικρές αποδόσεις αφορά την τοποθέτηση στοιχημάτων σε αγώνες όπου οι αποδόσεις είναι σχετικά χαμηλές, συνήθως μεταξύ 1.20 και 1.40, λόγω της αυξημένης πιθανότητας επαλήθευσης του στοιχήματος.

Είναι το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις πιο ασφαλές;

Θεωρητικά, το στοίχημα σε χαμηλές αποδόσεις θεωρείται πιο ασφαλές λόγω της μεγαλύτερης πιθανότητας επιτυχίας. Ωστόσο, απαιτεί και αυτό προσεκτική στρατηγική και ανάλυση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πώς μπορώ να αυξήσω τα κέρδη μου από στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις;

Μία τακτική είναι η συνδυαστική χρήση παρολί, όπου συνδυάζονται πολλαπλά στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις για να αυξηθεί η συνολική απόδοση. Ωστόσο, αυτό αυξάνει επίσης το ρίσκο!

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here