ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ Προγνωστικά

*25η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Εξέλσιορ – Άλκμααρ 1-1

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στο πρωτάθλημα (3-1-3).

ΑΛΚΜΑΑΡ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Σπάρτα Ρότερνταμ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μολονότι προηγήθηκε στο 25′ με ωραίο γκολ του Σουγκαβάρα, ισοφαρίστηκε στο 75′.

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην μεγάλη νίκη επί του Άγιαξ και έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Σπάρτα Ρότερνταμ. Ισορροπημένο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι τα μισά της επανάληψης αλλά δεν μπόρεσε να σφραγίσει την νίκη με δεύτερο γκολ και το πλήρωσε. Κουράστηκε προς το τέλος και μοιραία δέχτηκε την ισοφάριση.

Κάθε απώλεια βαθμών κοστίζει από εδώ και πέρα για το σύνολο του Μάαρτεν Μάρτενς, που βλέπει την διαφορά από την τρίτη θέση να αυξάνεται σημαντικά. Η χθεσινή νίκη της Τβέντε την έφερε στο -10 από το βάθρο, έχοντας ματς λιγότερο. Παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (2-2-0) και δείχνει να έχει αφομοιώσει μια πιο κυνική λειτουργία μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

«Δεν μας απασχολεί η αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου και δεν μας λέει κάτι το γεγονός πως τρέχει ένα μεγάλο αρνητικό σερί. Κάθε παιχνίδι κρύβει τους κινδύνους του και εμείς πρέπει να προσεγγίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Στόχος μας μόνο η νίκη στο ματς με την Εξέλσιορ», σημείωσε ο Βέλος τεχνικός και άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τιμωρημένος ο βασικός και αναντικατάστατος μέσος Κλάσι. Χτύπησαν και δεν είναι διαθέσιμοι ο μπακ Κάσιους και ο εξτρέμ Λάντο, το ίδιο και ο στόπερ Μάρτινς Ίντι. Μακροχρόνια και ασήμαντα τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών της, με κυριότερο εξ’ αυτών αυτό του μέσου Σαντίκ. Εξέτισε και επιστρέφει ο καλός στόπερ/αμυντικός χαφ Μπαζούρ.

Άλκμααρ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 5-2 από την Φορτούνα Σιτάρντ εκτός έδρας. Καταστροφικό πρώτο μέρος, όπου δέχτηκε τέσσερα τέρματα (13′, 15′, 29′, 34′), μείωσε στο 61′, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της για πέμπτη φορά λίγο αργότερα (68′), το γκολ της τιμής σημειώθηκε στο 82′.

Η Εξέλσιορ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στην έδρα της Φορτούνα και έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις. Άνευ σχολιασμού το παιχνίδι, η αντίπαλος έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με την Εξέλσιορ να αδυνατεί να βρει λύσεις παρά μόνο στο διάστημα που είχε κριθεί ο νικητής.

Παραμένει χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (0-1-5), για κακή της τύχη κέρδισε χτες η Βααλβάικ, συνεπώς ισοβαθμεί πλέον στην 16η θέση με ματς λιγότερο. Σε βαθιά κρίση εδώ και εβδομάδες, καλείται να βγει από αυτή αν θέλει να μην εμπλακεί στην υπόθεση του υποβιβασμού.

«Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και το γνωρίζουμε. Σε τέτοιες στιγμές φαίνεται το μέταλλο μιας ομάδας και ενότητα που υπάρχει. Θέλουμε όλοι να αλλάξουμε την κατάσταση για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής», τόνισε ο τεχνικός Νταϊκχάουζεν.

Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Ζαγκρέ. Στα πιτς οι στόπερ Νιούπορτ και Σέιμορ και λίγοι μακροχρόνιοι, με σημαντικότερο εξ’ αυτών τον αριστερό μπακ Σμέουλερς. Αμφίβολος ο πολύτιμος εξτρέμ Λάμπρου, ξανά εκτός ο έτερος εξτρέμ Ντριούς.

Εξέλσιορ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img