ΜΑΛΙΝ

ΜΑΛΙΝ

ΓΑΝΔΗ

ΓΑΝΔΗ

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Προγνωστικά

*28η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Ουνιόν Βερολίνου.

Διατήρησε τον έλεγχο της μπάλας σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία προσπάθησε να της δημιουργήσει προβλήματα παίζοντας στην κόντρα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 66′ με τον Εμπιμπέ.

Οι “αετοί” διατηρούνται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Ευρώπη, όντας στο +5 από Άουγκσμπουργκ και στο -9 από την 5η Λειψία. Πανηγύρισαν μόλις δύο νίκες σε δέκα αναμετρήσεις κόντρα σε Χάιντενχαϊμ (2-1 εκτός) και Χόφενχαϊμ (3-1 εντός), στις υπόλοιπες σημείωσαν πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στις 23 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές υποκλίθηκαν μόνο στην Στουτγκάρδη (2-1) στις 25 Νοεμβρίου (12 νίκες, δέκα ισοπαλίες). Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ από στημένες φάσεις στη φετινή Μπουντεσλίγκα (τρία). Εξέτισε ο Μπούτα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Λάρσον.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Βόλφσμπουργκ. Σκόραραν οι Λακρουά (45+4′) και Μάγερ (84′). Με δέκα ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες (43′ Γιουνγκ / 76′ Λακρουά).

Είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της στο 11′, προτού δημιουργήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί επί της Βόλφσμπουργκ (30′, 39′). Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Βέρντερ Βρέμης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και στις καθυστερήσεις αυτού πίσω στο σκορ, γνωρίζοντας την τέταρτη σερί ήττα της στην Μπουντεσλίγκα.

Αγνοεί τη νίκη σε πέντε αγωνιστικές, πανηγύρισε μόλις μία σε επτά επί της Κολωνίας (1-0 εκτός) στις 16 Φεβρουαρίου. Απόψε δίνει την 106η αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας: Έχει πανηγυρίσει το “τρίποντο” σε 43 από αυτές, παράλληλα γνώρισε 38 ήττες.

Ο προπονητής Βέρνερ δεν έχει κερδίσει καμία από τις τρεις αγωνιστικές κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-1-2). Με δεδομένο πως ο Γιουνγκ είναι τιμωρημένος, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Πίπερ. Νοκ άουτ για καιρό τέθηκε ο Νίινμα λόγω τραυματισμού. Εξέτισαν οι Λίνεν, Στάγκε και Βάιζερ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Follow us

instagram

Subscribe

Related articles

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

* 36η αγωνιστική. * Αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους...

ΜΑΛΙΝ

* 36η αγωνιστική. * G/G & over 2,5 οι 3/4...

ΓΑΝΔΗ

* 36η αγωνιστική. * Over 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις...

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

31η αγωνιστική *Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε και στα έξι...

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

*31η αγωνιστική *Στον πρώτο γύρο: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1 *Στο Κύπελλο:...
spot_imgspot_img